Privatlivspolitik for Psynaps.dk

Psynaps.dk er hjemmesiden for Psynaps, som er en psykologisk praksis beliggende i Skovsøgade 3a 1., Slagelse, ejet af cand. Psych. Aut. Maria Hancock.

 

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan hjemmesiden Psynaps.dk håndterer besøgenes personlige data og ikke-personlige data.

 

For at overholde de regler udstukket af GDPR (General Data Protection Regulation), har vi taget de nødvendige skridt for at sikre, at enhver information, du giver os, mens du er på vores hjemmeside, behandles sikkert. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke typer personlige oplysninger Psynaps.dk modtager og indsamler, når du bruger denne hjemmeside, samt nogle af de tiltag, vi har iværksat for at beskytte disse oplysninger.

 

Denne privatlivspolitik er lavet for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning omkring det at dele personlige oplysninger med denne hjemmeside. (Bemærk venligst, at idet man bliver klient hos Psynaps ApS og ved første konsultation underskriver en samtykkeerklæring, så træder der andre regler og vilkår i kraft i forhold til databehandling og -beskyttelse, som er uafhængige af dem beskrevet i Psynaps.dk's privatlivspolitik.)

 

Psynaps.dk efterstræber at opretholde de højeste standarder for ordentlig opførsel, retfærdighed og integritet i alle henseender og handlinger. På samme måde er Psynaps.dk dedikeret til at beskytte sine kunders og onlinebesøgende persondata på denne hjemmeside.

 

Når du bruger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bl.a. bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker at disse oplysninger indsamles, kan du slette dine cookies og undlade at bruge vores hjemmeside. Herunder kan du læse, hvilke informationer vi indsamler, hvad formålet er, og hvilke tredieparter de kan videresendes til.

 

Cookies

Cookies er en tekstfil, som bliver gemt på din computer, mobil, tablet eller lignende med det formål at kunne genkende og huske indstillinger. De bruges også til at udføre statistik og at forbedre og målrette annoncer. Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du gøre dette via denne vejledning. Blokerer eller sletter du cookies, kan du opleve at websitet ikke fungerer optimalt.

 

Google Analytics cookies

Psynaps.dk bruger Google Analytics til at analysere brugen af denne hjemmeside. Ved hjælp af cookies indsamler Google Analytics demografiske oplysninger og interessedata samt genererer statistik og anden information om brugen af hjemmesiden. Disse cookies gemmes på din computer. Vi deler disse oplysninger med Google, som gemmer og bruger disse oplysninger på sine servere. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://policies.google.com/privacy

 

Psynaps.dk bruger oplysninger fra Google Analytics til at spore antallet af besøg på hjemmesiden, browsere og styresystemer. Ingen personligt identificerbare oplysninger fås fra disse cookies. Vi anvender de oplysninger, som Google Analytics genererer vedrørende vores hjemmeside for at oprette rapporter om brugen af hjemmesiden. Disse rapporter tillader os at opdatere vores hjemmeside mest hensigtmæssigt og arbejde på at forbedre din brugeroplevelse.

 

For at kunne lave årssammenligninger af data indsamlet af Google Analytics, har vi indstillet vores dataopbevaringsperiode (data retention period) i Google Analytics til 38 måneder, hvorefter Google automatisk sletter disse data.

 

Hvis du ikke ønsker at din data indsamles via Google Analytics, kan du installere dens 'op-out' browserudvidelse eller tilføjelsesprogram: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

 

Google Maps cookies

Psynaps.dk bruger Google Maps til at skabe en visuel fremvisning af bestemte geografiske steder, som vi anser som interessante for vores besøgende. De sider, som bruger Google Maps, gemmer din IP-adresse, som overføres til en Google-server.

 

For at bruge Google Maps er det nødvendigt at gemme den besøgendes IP-adresse. Disse oplysninger overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Psynaps.dk har ingen indflydelse på denne dataoverførsel eller opbevaring.

 

For mere information omkring Googles håndtering af brugerdata se Googles privatlivspolitik.

 

Google Adwords cookies

Psynaps.dk anvender AdWords til at annoncere for vores services online. Hvis du besøger vores hjemmeside efter at have klikket på vores annonce via en Google tjeneste (fx Googles søgemaskine) eller på andre websites og apps, sendes der muligvis flere forskellige cookies til din browser.

 

Psynaps.dk kan ydermere anvende funktionen 'Remarketing' eller 'Tilsvarende målgrupper' i AdWords for at nå ud til de personer, som tidligere har besøgt Psynaps.dk og matche de rette personer med det rette budskab. Dette betyder, at vi kan vise dig annoncer på tværs af internettet.

 

Du har mulighed for at fravælge Googles brug af cookies ved hjælp af Googles Annonceindstillinger

 

Du kan også fravælge en tredjepartsleverandørs brug af cookies ved at gå ind på siden til fravalg fra Network Advertising Initiative.

 

Enhver data, der vil blive brugt i forbindelse med Adwords sker i overensstemmelse med vores egen privatlivspolitik og Googles privatlivspolitik.

 

Facebook cookies

Psynaps.dk anvender Facebook-reklamer til at annoncere for vores services online. Hvis du besøger vores hjemmeside, Psynaps.dk, efter at have klikket på vores annonce inde i Facebook, på Instagram, via Audience Network eller Messenger, sendes der muligvis flere forskellige cookies til din browser.

 

Psynaps.dk kan bruge Facebook pixels til at vurdere effektiviteten af visse Facebook reklamekampagner. Du kan ændre din annonceindstillinger for Facebook her.

 

Afvisning af Cookies

Som tidligere nævnt, kan du indstille din browser til at acceptere eller afvise alle cookies automatisk, eller underrette dig om, når der bliver anmodet om at placere en cookie. Foretager du denne handling, bør det ikke skabe problemer med den fortsatte brug af hjemmesiden. Du kan besøge hjælp-sektionen i din browser for vejledning omkring, hvordan man afviser cookies eller opnår meddelelser om, når der anmodes om placering af cookies.

 

Hvis du vælger at afvise Psynaps.dk's cookies, får du muligvis ikke fuld adgang til de interaktive funktioner på vores hjemmeside.

 

Sociale medier

På Psynaps.dk vil du finde links til Facebook og LinkedIn. Nogle af disse links tillader dig at dele indhold og 'likes' med dine venner og følgere. Når du klikker på et af disse links, skaber din browser direkte forbindelse med den pågældende hjemmeside og sender informationer såsom din IP adresse, dato og tidspunkt for dit besøg samt information omkring, hvordan du bruger det sociale site.

 

Hvis du ønsker at forhindre disse platforme i at samle data, besøg venligst deres respektive privatlivspolitikker ved at bruge følgende links:

 

Personlige data

Personlige data er alle de typer af informationer, som kan føre hen til dig som person. Psynaps.dk kan indsamle og bruge dine personlige informationer med henblik på følgende formål:

  • For at køre og drive vores hjemmeside.
  • For at vise indholdet på hjemmesiden korrekt.
  • For at forbedre vores kundeservice.
  • For at tilpasse din brugeroplevelse.
  • For at forstå, hvordan vores brugere som gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der leveres på vores hjemmeside.
  • For at forbedre vores hjemmeside.
  • For at forbedre vores produkter og tjenester.
  • For at køre en kampagne, konkurrence, undersøgelse eller anden sidefunktion.
  • For at sende informationer til dig, som du har accepteret at modtage, om emner, vi tror, vil være af interesse for dig.
  • For at sende periodiske e-mails, som kan omfatte elektroniske nyhedsbreve og mails med auto-svar.
  • For at besvare dine henvendelser, spørgsmål og / eller andre anmodninger.

Psynaps.dk kan indsamle personligt identificerbare oplysninger fra dig på forskellige måder, herunder men ikke begrænset til, når du besøger vores hjemmeside, udfylder en tilmeldingsformular til et kursus, skriver dig op til vores nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular eller i forbindelse med diverse andre aktiviteter, services, features eller ressourcer, som vi stiller til rådighed på vores hjemmeside.

 

Helt specifikt, hvis du vil abonnere på vores nyhedsbrev, vil vi bede om dit fornavn og din email-adresse. Tilmelder du dig et kursus, vil vi indsamle oplysninger som fx navn, email, adresse, arbejdsplads og lignende. I vores kontakformular beder vi dig indtaste dit navn og telefonnummer, så vi kan ringe dig op, som du har ønsket.

 

Du kan som nævnt altid afvise at levere personligt identificerbare oplysninger og besøge vores hjemmeside anonymt. Det kan dog forhindre dig i at interagere med visse hjemmeside-relaterede aktiviteter.

 

Hvis vi foretager væsentlige ændringer i indsamlingen af personligt identificerbare oplysninger, informerer vi dig ved at oplyse om det på vores hjemmeside. Vi bruger kun personlige oplysninger modtaget fra dig til interne formål og vil ikke sælge dem eller videregive dem til tredjepart.

 

Vi indsamler også hver besøgenes IP-adresse, hvilket hjælper os med at bekæmpe spam og svindel. Vi bruger ikke IP-adresser til andre formål.

 

Psynaps.dk indeholder links til andre hjemmesider, som kan være af interesse for dig. Men hvis du bruger dem til at forlade vores hjemmeside, har vi ikke nogen kontrol over den hjemmeside, som du end vælger at besøge. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for at beskytte de informationer, du end måtte give, når du besøger disse hjemmesider, som ikke omfattet af denne privatlivspolitik. Udvis altid forsigtighed ved at gennemgå privatlivspolitikken for den pågældende hjemmeside, før du fortsætter med at bruge den.

 

Ikke-personlige data

Vi kan indsamle ikke-personligt identificerbare oplysninger om dig, når du interagerer med vores hjemmeside. Ikke-personligt identificerbare oplysninger kan indeholde browsernavne, typen af computer/device og tekniske oplysninger om din metode til forbindelse til vores hjemmeside, f.eks. styresystemet og den internetudbyder, du brugte og andre lignende oplysninger.

 

Børns privatlivsbeskyttelse

Denne hjemmeside er rettet mod voksne. Den er ikke rettet mod børn under 16 år. Vi driver vores hjemmeside i overensstemmelse med gældende regler. Enhver person under 16 år skal have deres forældres samtykke til at bruge denne hjemmeside. Der indsamles og bruges ikke (ifølge vores viden) personlig data fra personer under 16 år.

 

Frigørelse af information

Hvis vi sælger Psynaps.dk, kan de oplysninger, vi har fået fra dig gennem din frivillige deltagelse gennem hjemmeside-features, overføres til den nye ejer som en del af salget, så den service, der leveres til dig, kan fortsætte. I så fald vil du modtage besked via vores hjemmeside om denne ændring i kontrol og praksisser, og vi vil efterstræbe inden for rimelighedens grænser at sikre, at køberen efterlever eventuelle anmodninger om opt-out, som du måtte ønske.

 

Opbevaring af data

De data og personoplysninger, som du giver os via hjemmesiden passer vi godt på. Vi behandler dem i overensstemmelse med persondataforordningsloven og anvender kun tredieparter som også overholder lovkravene. Det sikrer, at dine oplysninger ikke deles, slettes eller ændres ved en fejl.

 

Personlige data og ikke-personlige data indsamlet af denne hjemmeside lagres på vores hosts servere. Denne host er RedHOST ApS med følgende adresse: Blangstedgaardvej 1, 5220 Odense SØ, Danmark.

 

Nogle informationer indsamles desuden af MailChimp, som vi bruger til opbevaring og behandling af data i forbindelse med vores nyhedsbrev. MailChimp er en marketingautomatiseringstjeneste fra Rocket Science Group. For information omkring hvordan MailChimp behandler dine personlige data, besøg da venligst MailChimps privatlivspolitik

 

Sikkerhed

Dine personoplysninger anvendes kun til det formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik og videregives kun til trediepart, som er relevant for det formål som er beskrevet. Har du fx tilmeldt dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden, så vil dine oplysninger blive håndteret af det program, MailChimp, som vi bruger til at sende nyhedsbreve med. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Ligeledes er vores databehandlere forpligtet til kun at benytte dine personoplysninger til det formål, som du har givet os tilladelse til via hjemmesiden, og må altså ikke anvende dem til deres eget formål.

 

At få rettet eller fjernet oplysninger

Dine oplysninger opbevares i den periode, der er tilladt ifølge lovgivningen, og vi sletter dem, når vi ikke skal bruge dem længere. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Vi leverer denne privatlivspolitik som en erklæring til dig om vores forpligtelse til at beskytte dine personlige identificerbare oplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du har også ret til at få rettet eller slettet oplysninger inden for personadataforordningslovens rammer. Ønsker du at rette henvendelse om dette, kan du skrive til info@psynaps.dk. Hvis du vil klage over den måde vi behandler dine personoplysninger på, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Opdateringer på privatlivspolitikken

Psynaps.dk forbeholder sig ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Hvis der forekommer en væsentlig ændring i vores cookie- og privatlivspraksisser, vil vi på vores hjemmeside angive, at disse praksisser er ændret og give et link til den opdaterede privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne politik, så du kan vide, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger det.

 

Accept af vilkår

Hvis du ikke accepterer Psynaps.dk's privatlivspolitik som vist her på denne hjemmeside, så giv venligst ikke dit samtykke til placering af cookies samt indsamlingen og opbevaringen af dine personlige data.

 

Dit eksplicitte samtykke angiver din accept af denne privatlivspolitik i sin helhed.

 

Skulle du have nogen spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, ret da venligst henvendelse til info@psynaps.dk.

 

Sidste opdatering af Psynaps.dk's privatlivspolitik: 8. juni, 2018

 

 

Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps

v/ Maria Hancock
Skovsøgade 3A 1. sal
4200 Slagelse
Telefon 61 42 47 19
CVR-nr 39638495

Privatlivspolitik for Psynaps.dk