Se vores kalender her


<< Februar 2020 >>
Ma Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Kunderne siger
 • Klart, tydeligt og effektivt. Et redskab, som jeg kan gå direkte hjem og bruge. Falder godt i tråd med min uddannelse som pædagog samt efteruddannelse i kognitiv terapi.

  Jess Christiansen, pædagog i Holbæk, opgangsbofællesskaberne

 • Rigtig godt kursus, hvor jeg fik en masse gode redskaber med hjem. Super lækkert med sådan et lille hold.

  Birgit Jacobsen, Social mentor i Jobcentret

 • Maria Hancock er en meget kompetent underviser. Aldrig tøvende i forhold til metoder og absolut ikke kedelig.

  Anonym

 • Kurset giver et godt indblik i og forståelse af Borderline formidlet med overskud på en professionel og kompetent måde. Jeg fik nogen gode redskaber og henvisninger til metoder til at arbejder med Borderline. Super dejlige lokaler og søde mennesker.

  Helle Vest – ungerådgiver hos CFR

 • Fantastisk kursus hvor de fleste problematikker og udfordringer blev belyst og evalueret. Jeg går herfra med en fantastisk følelse.

  Morten Dausel – misbrugsbehandler

 • Godt kursus med fin indføring i den grundlæggende teori og med plads til mange af vores egne eksempler fra praksis. Jeg har fået gode, konkrete redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag til at forstå og skabe forandringer hos de børn, jeg arbejder med.

  Marlene Bech – lærer på Vestermose Friskole

Workshops

--Se oversigten over kommende workshops nederst på siden--

Vi afholder løbende workshops af 1 eller 2 dages varighed. Vores workshops henvender sig til pædagoger, familiekonsulenter, behandlere inden for sundhed og psykiatri, alkohol- og misbrugsbehandlere, sygeplejersker, socialrådgivere m.fl., som arbejder med mennesker inden for en samtale- eller miljøterapeutisk ramme. Vi ønsker at lave workshops med udgangspunkt i den kognitive metode, som kan give disse faggrupper ny inspiration, hjælp til svære områder eller nye redskaber til det daglige arbejde. Derfor tager emnerne for vores kurser og workshops altid udgangspunkt i de temaer, som vi oplever interesserer vores kunder. Vi kommer i kraft af vores arbejde med supervision ud på mange bosteder, institutioner, kommuner, rådgivningscentre og andre steder, hvor man arbejder med børn, unge og voksne, som på den ene eller anden måde har behov for en særlig indsats på det psykiske eller sociale område. Her hører vi i supervisionen ofte fra medarbejderne hvilke områder, der interesserer dem og vi sammensætter vores workshops ud fra denne interesse.

Vores undervisning er altid opbygget omrking både teori og øvelser, således at du får mest mulig praksis ud af vores workshops. Vores mål er, at du går hjem med nye redskaber og inspiration til dit arbejde i hverdagen.  

 

Workshops om diagnoser

Vi har således ofte workshops om specifikke diagnoser og problematikker som borderline, PTSD, skizofreni, ADHD, selvskade og angst, men vi laver også workshops om mere tværgående emner som fx samarbejde med pårørende, forebyggelse af stress hos medarbejdere, motivationsarbejde og mange andre emner, som vi oplever optager medarbejdere og ledelse på de institutioner, hvor vi kommer. 

Der gives forskellige rabatter bl.a. early bird tilbud ved tilmelding til en eller flere workshops, såfremt tilmeldinger sker min. 3 måneder før workshoppens start. Du får også rabat, hvis du tilmelder flere medarbejdere samtidig, så jo flere og jo tidligere I tilmelder jer, jo billigere bliver prisen pr medarbejder. 

 

Pædagogiske dage og temaadage

Når et bosted eller en instituation skal holde en temadag eller en pædagogisk dag, hvor der skal hentes ny inspiration eller hjælp til at arbejde med specifikke områder, bistår vi gerne med kursusindhold til hele eller halve dage. Flere organisationer vælger at afholde vores 1dags workshops internt hos dem selv, og her er det selvfølgelig muligt at tilpasse en workshop, så den passer til den enkelte institution. Kontakt os på info@psynaps.dk for et tilbud på en temadag til jeres institution.

 

30. Marts 2020

Workshop - Skizofreni - At arbejde med skizofreni

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

Denne workshop henvender sig til det socialpædagogiske personale.

Er du usikker på, hvordan du håndterer og hjælper personer med problemstillinger som knytter sig til en skizofrenidiagnose?

Skizofreni er en diagnose, der er omgærdet af mange misforståelser og fordomme, der kan gøre det vanskeligt at være helt fri i dialogen med borgere, som har en Skizofrenidiagnose. Derudover er nogen af de problemstillinger, som man kan have som borger med Skizofreni meget anderledes end hvad man selv har erfaring med, og derfor kan det være svært helt at forstå hvilken situation borgeren står i og dermed hvilke strategier borgeren bruger.

09. Juni 2020

Workshop - PTSD - At arbejde med PTSD

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

Workshoppen henvender sig til alle, der arbejder med mennesker i miljøterapeutiske rammer som bosteder, institutioner eller som rådgivende mentor, støttekontaktperson eller lignende. Ligeledes henvender workshoppen sig til medarbejdere der udfører strukturerede samtaler som rådgivningsklinikker, jobcentre eller lignende.

07. September 2020

Workshop - Tilknytningsforstyrrelser og udadreagerende adfærd - At arbejde med relationsproblematikker

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

Arbejder du med børn og unge, som har problemer med at indgå i relationer? Oplever du, at manglende impulskontrol styrer hverdagens konflikter? Er du usikker på, hvordan du kan hjælpe udadreagerende børn og unge?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er denne workshop noget for dig.

23. September 2020

Workshop - At arbejde med borderline

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

En workshop med fokus på det at arbejde med Borderline i samtaler eller miljøterapeutisk i pædagogiske rammer. 

28. Oktober 2020

Workshop - At arbejde med Borderline 2

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

En workshop som bygger videre på vores grundlæggende workshop med fokus på det at arbejde med Borderline i samtaler eller miljøterapeutisk i pædagogiske rammer

Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps

v/ Maria Hancock
Skovsøgade 3A 1. sal
4200 Slagelse
Telefon 61 42 47 19
CVR-nr 39638495

Privatlivspolitik for Psynaps.dk