Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.

Se vores kalender her


<< September 2019 >>
Ma Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
17 18 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Kunderne siger
 • Super professionelt kursus med stort fagligt indhold. Mange redskaber til forbedringsskabende anvendelse. Jeg har fået langt mere end jeg forventede. Tusinde tak. Jeg er meget tilfreds!

  Anonym

 • Uddannelsen er sammensat på en faglig/praktisk god og overskuelig måde. Underviserne er fagligt kompetente. Det har været en meget givende uddannelse.

  Jakob Andersen

 • Det er opløftende nu at stå med værktøjer, som kan flytte mine unge hen i en retning, som giver livskvalitet og mening for dem i deres liv.

  Anonym

 • Uddannelsen har givet mig en faglig styrke i arbejdet med udsatte børn.

  Jesper Manniche

 • Har fået stor indsigt i såvel mit arbejde som mig selv.

  Anonym

 • En virkelig god og brugbar uddannelse. Du kan hurtigt bruge de redskaber, du lærer og opnå resultater. Du får en god og brugbar viden og større forståelse for at arbejde med dine fokuspersoner og tilgangen til fokuspersonerne.

  Anonym

 • Det er en uddannelse spækket med faglighed inden for K.A.T. Jeg har virkelig fået en masse redskaber til mit arbejde, og er blevet klogere på mig selv. Det er teori, der kan omsættes til praksis med det samme.

  L.A.

 • Psynaps’ kognitive uddannelse er til dig, der gerne vil udvikles på din faglighed & din tilgang til relationsarbejdet – dig og dine elever imellem. Du bliver udfordret såvel fagligt som personligt -J.

  Anonym

 • Den 1-årige kognitive uddannelse hos Psynaps giver så meget mening i det daglige pædagogiske arbejde i Specialpædagogisk Netværk. Både i forhold til børnemålgruppe, forældresamarbejde og andre fagprofessionelle samarbejdspartnere. Og ikke mindst én selv. Jeg ser frem til, at mine kolleger også bliver uddannet.

  B. J. – pædagog

 • En spændende uddannelse, som både på det faglige og personlige plan er med til at udvikle én og nuancere ens billede af andre og verden, og derved måden hvor på vi møder dem/den.

  Anonym

 • En grundig indføring i de kognitive værktøjer og begreber, som giver en basisviden, som hjælper mig i mit arbejde og privatliv.

  M. M. – pædagog

 • Det er en meget lærerig & indholdsrig uddannelse, hvor man kommer omkring mange facetter, der kan bruges i min hverdag med unge mennesker med særlige behov.

  Anonym

 • Rigtig relevant uddannelse, som jeg vil anbefale til alle mine kolleger, der arbejder med STU elever. Gode redskaber til at ”sætte i gang”.

  Anonym

1-årig kognitiv uddannelse

Vores 1-årige kognitive uddannelser henvender sig til faggrupper som pædagoger, socialrådgivere, kontaktpersoner, rådgivere og andre, som arbejder med mennesker i samtaleforløb eller miljøterapeutisk i pædagogiske rammer. Vores uddannelse er praksisnær og fokuserer på træning af dine færdigheder.

For både den grundlæggende 1-årige uddannelse og den 1-årige overbygning gælder det, at vi kombinerer teori og praksis på en måde, så du får metoderne ”mellem hænderne” i undervisning og metodetræning, således at du kan gå ud og bruge de nye redskaber på dit arbejde.

Vores uddannelser er motiveret af vores ønske om at hjælpe fagfolk med at hjælpe borgerne. Vi ved, at mange fagfolk arbejder enormt engageret og hele tiden er nysgerrige på, hvordan de kan få nye redskaber til at håndtere borgerne, deres livssituationer og problemstillinger. Vi har stor erfaring med at undervise inden for den kognitive adfærdsterapeutiske metode, og oplever at pædagoger, sygeplejersker, lærere, mentorer og andre har god brug af de redskaber, som metoden giver dem.

Kognitiv adfærdsterapeutisk metode er en metode, som er udviklet i 1960'erne og '70'erne, og som har fortsat sin udvikling op til i dag, hvor der hele tiden laves forskning på den effekt, som metoden har. Metoden bygger bl.a. på forståelsen af, at begge parter i relationen er ligeværdige, og at fokuspersonen er ekspert i sit eget liv, mens behandler/kontakt/rådgiver er ekspert så selve metoden, hvorfor de tilsammen kan nå langt med de adfærdsændringer, som fokuspersonen ønsker at lave i sin tilværelse. Der kan arbejdes både i strukturerede samtaler med brug af skemaer og konkrete redskaber, eller tilgangen kan være mere miljøterapeutisk og baseret på den samværsform, som man har med sine borgere. Begge former dækkes i uddannelsen, for at sætte den enkelte i stand til at vælge, hvilken tilgang der fungerer bedst for ham/hende i den konkrete arbejdssituation og de rammer, som der arbejdes under.

For både vores grundlæggende 1-årige uddannelse og vores 1-årige overbygning gælder det at:

 • Uddannelsen veksler mellem gennemgang af teori og praktiske øvelser, hvor vi bl.a. arbejder fælles i grupper, i par eller i fælles forum. Øvelsesformerne inkluderer samtaleøvelser, diskussion i forum og reflektionsøvelser.
 • Vi tager udgangspunkt i, at metoderne skal kunne bruges i dit praktiske virke i hverdagen, når du er på arbejde, uanset om du primært arbejder i strukturerede samtaler, eller om du arbejder miljøterapeutisk.
 • Du bliver mere klar over, hvordan du bruger dig selv i arbejdet og får redskaber til at håndtere de svære situationer, som kan opstå, når man arbejder med mennesker.
 • Vi har små holdstørrelser, hvor vi vægter en uformel og tryg stemning, der gør det nemt for deltagerne at udveksle erfaringer, stille spørgsmål og lave øvelser sammen.
 • Der er mulighed for at gå til eksamen, men det er ikke et krav og besluttes af den enkelte deltager mod slutningen af uddannelsen

Du kan tage vores grundlæggende uddannelse og supplere med vores overbygning, hvis du ønsker det. Det er dog ikke noget krav, og for mange er den 1-årige grunduddannelse et fint fundament for at tilegne sig flere redskaber til deres arbejde. For nogen er det et stort ønske at videreuddanne sig efter afslutningen af den grundlæggende uddannelse, og dette faciliterer vi gennem vores overbygning. Du kan læse mere om de to uddannelser under hver af dem herunder. 

16. September 2019

1-årig kognitiv uddannelse - grundlæggende - 2019

1-årig kognitiv uddannelse

Vores 1-årige Kognitive uddannelse - GRUNDLÆGGENDE - med start 16. september 2019 er nu åbnet for tilmeldinger. 

Prisen for uddannelsen er 29.000, som du kan betale i rater, hvis du betaler som privatperson, eller du kan vælge at få 500 kr i rabat, hvis du betaler i én rate. 

Undervisning: 16/9, 17/9, 29/10, 30/10, 27/11, 28/11, 8/1, 9/1, 27/2, 31/3, 11/5, 22/9. Alle dage fra kl. 9.00 til 15.30. 

Supervision/metodetræning: 25/9, 6/11, 11/12, 28/1, 12/3, 23/4; 27/5, 18/6, 20/8, 10/9,. Tidspunkt oplyses senere.

Vi tager forbehold for ændringer i datoerne. 

19. September 2019

1-årig kognitiv uddannelse - grundlæggende - INFOMØDE

1-årig kognitiv uddannelse

Kom og hør nærmere om vores uddannelse og find ud af, om den er noget for dig. Afholdes i Skovsøgade 3a, 4200 Slagelse fra kl. 17.00 til 17.30.

OBS: INFOMØDET ER GRATIS. DET BENYTTER SAMME TILMELDINGSFORMULAR SOM SELVE UDDANNELSEN; SÅ IGNORER VENLIGST HVAD DER SKRIVES OM BETALING MV. DER FREMSENDES NATURLIGVIS INGEN FAKTURA FOR INFOMØDET.

19. September 2019

1-årig kognitiv uddannelse - overbygning - INFOMØDE

1-årig kognitiv uddannelse

Kom og hør nærmere om vores uddannelse og find ud af, om den er noget for dig. Afholdes i Skovsøgade 3a, 4200 Slagelse fra kl. 17.30. - 18.00

OBS: INFOMØDET ER GRATIS. DET BENYTTER SAMME TILMELDINGSFORMULAR SOM SELVE UDDANNELSEN; SÅ IGNORER VENLIGST HVAD DER SKRIVES OM BETALING MV. DER FREMSENDES NATURLIGVIS INGEN FAKTURA FOR INFOMØDET.

31. Oktober 2019

GRATIS MINIKURSUS kognitiv metode - Introduktion til kognitiv metode og vores 1-årige uddannelse

1-årig kognitiv uddannelse

Psynaps tilbyder nu en gratis smagsprøve på vores 1-årige kognitive uddannelse i form af et gratis minikursus i kognitiv metode. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i det daglige som enten socialpædagog, pædagog, lærer, sygeplejerske, mentor, kontaktperson, sagsbehandler, rådgiver eller lignende og som er nysgerrig på den kognitive metode.

13. Januar 2020

1-årig kognitiv uddannelse - overbygning - 2020

1-årig kognitiv uddannelse

Vores 1-årige Kognitive uddannelse - OVERBYGNING - med start 13. januar 2020 er nu åbnet for tilmeldinger. 

Prisen for uddannelsen er 29.000 kr., som du kan betale i rater, hvis du betaler som privatperson, eller du kan vælge at få 500 kr i rabat, hvis du betaler i én rate. 

Undervisning: 13/1, 14/1, 18/2, 19/3, 14/4, 28/5. Alle dage fra kl. 9.00 til 15.30. 

Supervision/metodetræning: 23/1, 25/2, 25/3, 27/4, 10/6. Tidspunkt oplyses senere.

Vi tager forbehold for ændringer i datoerne. Datoer for 2. halvår lægges på hjemmesiden medio 2020.


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps

v/ Maria Hancock
Skovsøgade 3A 1. sal
4200 Slagelse
Telefon 61 42 47 19
CVR-nr 39638495

Privatlivspolitik for Psynaps.dk